Valmiskauppa.fi

Verkkokauppa helposti Kokeile verkkokaupan demoa Tekniset tiedot Vertaile kilpaileviin
Valitse aihe listasta:

Verkkotunnus ja sähköpostit

Valmiskauppa avataan aina valitsemaasi .valmiskauppa.fi osoitteeseen, joka on muodoltaan urheilukauppa.valmiskauppa.fi. Kyseistä osoitetta voi käyttää verkkokaupan osoitteena tai rekisteröidä täysin oman verkkotunnuksen, joka on esimerkiksi muotoa www.urheilukauppa.com.

Verkkotunnus (domain)

Verkkotunnus on verkkokaupan osoite internetissä (muotoa www.verkkokauppasiosoite.com). Verkkokaupan osoitteeksi voi varata minkä tahansa vapaana olevan osoitteen. Valmiskaupan tilauksen jälkeen vapaana olevia verkkotunnuksia pääsee katsomaan valmiskaupan oman asiakastilin kautta. Mikäli sinulla on jo aikaisemmin rekisteröity verkkotunnus on se mahdollista siirtää Valmiskaupan ylläpidettäväksi. Verkkotunnuksia voi rekisteröidä rajattoman määrän kaupan käyttöön. Oma verkkotunnus on maksullinen lisäpalvelu.

Sähköposti

Verkkotunnuksen rekisteröimisen jälkeen, voi siihen avata omia sähköpostiosoitteita. Osoitteet ovat muodoltaan esimerkiksi asiakaspalvelu@urheilukauppa.com Sähköposteja voi lukea selaimella webmailin kautta mistä päin maailmaa tahansa tai esim. outlookin kautta omalla koneella. Sähköpostit sisältävät ilman lisämaksua automaattisen roskapostin suodatuksen sekä virustarkistuksen. Sähköpostilaatikot ovat maksullinen lisäpalvelu.

Roskapostin suodatus

Valmiskaupan käyttämä tekniikka suodattaa yli 90% roskapostista, ennen kuin ne koskaan ehtivät käyttäjän postilaatikkoon. Käytössä on samaan aikaan useita eri metodeja tunnistaa roskapostit hyvän toimintavarmuuden saavuttaamiseksi.

Käytössä on seuraavat eri metodit.

  • Yksinkertainen ja toimintavarma harmaalistaus
  • Roskapostipalvelimien sulkulistat
  • Lähettäjän otsikkotietojen tarkistus

Virustarkistus

Suurin osa virustartunnoista saadaan sähköpostin välityksellä. Virustarkistus tarkistaa sisältääkö saapunut sähköposti viruksia ja poistaa haitalliset viestit sekä liitetiedostot. Näin suurin osa viiruksista saadaan poistettua jo ennen niiden saapumista käyttäjän sähköpostilaatikkoon.