Valmiskauppa.fi  

Kokeile veloituksetta

Verkkokaupan perustaminen

Oletko ajatellut perustaa oman verkkokaupan? Olet löytänyt oikealle sivulle. Jo tuhannet yrittäjät Suomessa ovat perustaneet menestyvän verkkokaupan. Verkkokauppa voi olla toinen myyntikanava kivijalkakauppasi rinnalla tai se ainoa tapa, millä tarjoat tuotteitasi kuluttajille.

Valmiskaupan perustat sloganimme mukaan helposti, nopeasti ja edullisesti! Täytät lomakkeen ja hetken kuluttua olemme laittaneet verkkokauppasi täysin valmiiksi. Lisäät vain tuotteet kauppaasi ja aloitat sähköisen kaupankäynnin. Kaiken tarvittavan saat jo 43€ kuukaudessa (avaus 0€).

Lupaa paljon ja noin halvalla. Olemme automatisoineet lähes kaiken paitsi asiakaspalvelun, jolloin voimme tiputtaa hinnan alas. Sadat verkkokauppiaat eivät voi olla väärässä - Valmiskauppa toimii.

Verkkokaupan perustus helposti!

Testivoittaja!

Tiesitkö Valmiskaupasta?


  • Valmiskauppa on Suomen suositun verkkokauppojen tarjoaja

  • Vain Valmiskauppaan voit tilata Suomen edullisimmat pankkipainikkeet

  • Valmiskaupasta saat veloituksetta oman Facebook-kaupan

  • Valmiskauppa päivittyy automaattisesti ilman kustannuksia

Verkkokaupan perustaminen

Verkkokaupan perustaminen onnistuu yhdellä lomakkeella. Kaikki asennetaan valmiiksi puolestasi. Lisäpalvelut tilaat helposti nappia painamalla oman asiakastilisi kautta. Samoin laskutustasi, yhteystietoja, tärkeitä tiedotteita jne. seuraat omalta asiakastililtä.

Monilla aloittelevilla verkkokauppiailla ensimmäinen kysymys on: 'Osaanko käyttää kauppaanne, kun en oikein ymmärrä tietokoneista mitään?'. Monet näistä kysyjistä ovat nykyään verkkokaupan guruja, jotka ovat lähteneet tyhjästä liikkeelle ja nyt myynti ylittää reippaasti kaikki odotukset.

Kukaan ei kuitenkaan ole seppä syntyessään ja ongelmia tulee joskus. Tällöin apunasi on ripeä ja kehuttu asiakaspalveluumme.

Suomen suosituin


Lisää myyntiä verkkokauppaan

Verkkokauppaa pidetään vain ja ainoastaan yhden ainoan asian vuoksi. Jokainen verkkokauppias haluaa myyntiä kauppaansa. Monet verkkokauppatarjoajat kehittävät vain verkkokauppaohjelmaansa. Me Valmiskaupassa haluamme kehittää kauppiaan myyntiä! Toki kehitämme jatkuvasti myös verkkokauppaohjelmaa ja haluamme aina tarjota parhaat mahdolliset ominaisuudet ja kumppanit.

Nykyaikaisessa verkkokaupassa asiakas voi maksaa ostoksensa verkkomaksuilla, eli omilla verkkopankkitunnuksilla. Ongelma monelle pk-kauppiaalle on pankkien verkkomaksujen hinnat. Avaukset maksavat helposti monta sataa ja kuukausimaksut nousevat useisiin kymppeihin.

Checkout Finland Oy:n kanssa on sovittu Suomen edullisimmasta hinnoittelusta Valmiskauppiaiden hyväksi. Checkout -maksupalvelu on saatavissa kolmena erilaisena palveluna Valmiskauppaan.

Suomen edullisimmat verkkomaksut


Hakukoneoptimointi

Tarvitseeko erikseen painottaa hakukoneoptimoinin tärkeyttä. Näkyvyys ratkaisee.

Estime on Suomen parhaiten sertifioitu verkkomarkkinoinnin asiantuntijayritys, joka parantaa asiakkaidensa verkkoliiketoiminnan kannattavuutta Internetin tehokkaalla hyödyntämisellä. Estimen kanssa olemme optimoineet Valmiskaupan verkkokauppojen valiojoukkoon.

Oletko tyytyväinen nykyiseen verkkokauppaasi

Valmiskauppa on jotain muuta mitä kilpailijat tarjoavat.

Olemme ylpeitä Valmiskaupastamme. Sinulla yrittäjänä on oikeus ja velvollisuus verrata Valmiskauppaa kilpailijoiden tarjoamiin kauppoihin. Tulet huomaamaan, että väitteemme Valmiskaupan paremmuudesta on totta. Oletko eri mieltä? Anna tulikivenkatkuista palautetta tästä. Joka tapauksessa - Internet ja nettimyynti on nyt ja tulevaisuudessa olennainen keino kasvattaa liikevaihtoa.

Valitsitpa meidät tai jonkin muun tarjoajan, aloita verkkokauppasi jo tänään (mutta kannattaa ensin laskea meidän verkkokauppa tarjous sinulle).

Terveisin,
Valmiskauppa-tiimi

Kokeile veloituksetta
Kysyttävää?
Me autamme.
Puhelin (arkisin 10.00 - 16.00)
0207 5454 19
Sähköposti (8.00 - 20.00)
asiakaspalvelu@valmiskauppa.fi
Aloita chat