Verkkokaupan perustaminen

Finqu

Verkkokaupan perustus helposti!

Oletko ajatellut perustaa oman verkkokaupan? Olet löytänyt oikealle sivulle. Jo tuhannet yrittäjät Suomessa ovat perustaneet menestyvän verkkokaupan. Verkkokauppa voi olla toinen myyntikanava kivijalkakauppasi rinnalla tai se ainoa tapa, millä tarjoat tuotteitasi kuluttajille.

Meillä on sinulle nyt hyviä ja huonoja uutisia. Valmiskauppa nousi ensimmäisen viiden vuoden aikana yhdeksi Suomen johtavaksi verkkokauppapalveluksi. Nyt vuosien jälkeen olemme pitkin hampain päättäneet lopettaa Valmiskaupan tarjoamisen - mutta hyvästä syystä. Meillä on tarjota teille uusi, parempi ja edullisempi verkkokauppapalvelu Finqu.

Finqu on useamman vuoden kehitystyön tulos ja siinä on kaikki mitä tarvitset verkkokauppaan. Lisäät vain tuotteet kauppaasi ja aloitat sähköisen kaupankäynnin. Kaiken tarvittavan saat jo 25€ kuukaudessa (avaus 0€).

Lupaa paljon ja noin halvalla. Olemme automatisoineet lähes kaiken paitsi asiakaspalvelun, jolloin voimme tiputtaa hinnan alas. Sadat verkkokauppiaat eivät voi olla väärässä.

Verkkokaupan perustaminen

Verkkokaupan perustaminen onnistuu muutamalla hiiren klikkauksella. Kaikki asennetaan valmiiksi puolestasi. Lisäpalvelut tilaat helposti nappia painamalla oman asiakastilisi kautta.

Monilla aloittelevilla verkkokauppiailla ensimmäinen kysymys on: 'Osaanko käyttää kauppaanne, kun en oikein ymmärrä tietokoneista mitään?'. Monet näistä kysyjistä ovat nykyään verkkokaupan guruja, jotka ovat lähteneet tyhjästä liikkeelle ja nyt myynti ylittää reippaasti kaikki odotukset.

Kukaan ei kuitenkaan ole seppä syntyessään ja ongelmia tulee joskus. Tällöin apunasi on ripeä ja kehuttu asiakaspalveluumme.

  • Asian restaurant
  • Black Wood
  • Book Store
  • Business Store
  • Classic
  • Clouds
  • Coffee Store
  • Compact
  • Dominant
Finqu Pay - Verkkomaksut
Kaikki maksutavat

Verkkomaksut ilman kuukausimaksuja tai provisiota

Verkkokauppaa pidetään vain ja ainoastaan yhden ainoan asian vuoksi. Jokainen verkkokauppias haluaa myyntiä kauppaansa. Monet verkkokauppatarjoajat kehittävät vain verkkokauppaohjelmaansa. Me haluamme kehittää kauppiaan myyntiä! Toki kehitämme jatkuvasti myös verkkokauppaohjelmaa ja haluamme aina tarjota parhaat mahdolliset ominaisuudet ja kumppanit.

Nykyaikaisessa verkkokaupassa asiakas voi maksaa ostoksensa verkkomaksuilla, eli omilla verkkopankkitunnuksilla. Ongelma monelle pk-kauppiaalle on pankkien verkkomaksujen hinnat. Avaukset maksavat helposti monta sataa ja kuukausimaksut nousevat useisiin kymppeihin.

Finqu Pay on Suomen edullisin verkkomaksupalvelu. Finqu-verkkokauppiaana saat pankkipainikkeet, laskun ja osamaksun verkkokauppaasi ilman turhia kuluja. Finqu Pay -maksupalvelulla et maksa koskaan kuukausimaksuja tai välityskuluja, kun taas perinteisillä kuukausimaksuttomilla maksutavoilla menetät jopa yli 3 % myyntihinnasta pankkipainikkeilla tapahtuvista maksuista.

”Keväällä 2015 Googlen muutokset hakualgoritmeissa vaikuttavat merkittävästi hakutuloksiin.Huonosti älypuhelimille ja tableteille soveltuvat sivut sijoittuvat entistä huonommin.”

Hakukoneoptimointi ja mobiiliverkkokauppai

Tarvitseeko erikseen painottaa hakukoneoptimoinnin tärkeyttä. Näkyvyys ratkaisee.

Olemme tehneet hakukoneoptimoinnin puolestasi. Finqun verkkokauppa tekee automaattisesti lähes kaikki hakukoneiden kannalta oleelliset asiat puolestasi.

Finqulla toteutettu verkkokauppa on kassaa myöten valmiiksi mobiilioptimoitu. Finqun hinnoittelukin on nykyaikainen, sillä verkkokaupan avaus ja rakennus on täysin ilmaista. Vasta julkaisun jälkeen verkkokaupasta maksetaan edullista päivähintaa.

Oletko tyytyväinen nykyiseen verkkokauppaasi

Olemme ylpeitä tuotteistamme. Sinulla yrittäjänä on oikeus ja velvollisuus verrata meitä kilpailijoiden tarjoamiin kauppoihin. Tulet huomaamaan, että väitteemme paremmuudesta on totta. Joka tapauksessa - Internet ja nettimyynti on nyt ja tulevaisuudessa olennainen keino kasvattaa liikevaihtoa.

Valitsitpa meidät tai jonkin muun tarjoajan, aloita verkkokauppasi jo tänään.