Valmiskauppa.fi

Yritysesittely Media Yhteistyöverkosto Toteutuskumppanit Avoimet työpaikat Toimisto

Valmiskauppa tekee verkkokaupan

Suomen Valmispalvelut Oy on vuonna 2003 toimintansa aloittanut verkkokaupan asiantuntijayritys. Koko toimintahistorian ajan pääpaino on ollut verkkokaupparatkaisuissa.

Ensimmäiset toimintavuodet jokaiselle asiakkaalle suunniteltiin ja räätälöitiin yksilöllinen verkkokauppa toiveiden sekä tarpeiden mukaan. Tämä oli monelle liian kallis ja aikaa vievä tapa perustaa oma verkkokauppa. Siksi vuonna 2007 aloimme kehittelemään ajatusta uudenlaisen verkkokauppapalvelun rakentamisesta. Vaatimuksena oli tarjota kaikki tarvittavat ominaisuudet edulliseen hintaan ja mahdollistaa verkkokaupan nopea sekä helppo käyttöönotto.

Valmiskauppa.fi on onnistunut tavoitteessaan. Valmiskauppa tarjoaa yrityksille verkkokaupan helposti, nopeasti ja edullisesti käyttöön. Silti ominaisuuksissa ei ole tingitty ja asiakaspalvelu on todellista huipputasoa toimien viikon jokaisena päivänä.

Onnistunutta palvelua kuvaa parhaiten se, että valmiskaupassa on lähes 1000 aktiivista verkkokauppaa ja määrä kasvaa tasaisesti. Valmiskauppa on kasvanut yhdeksi suurimmista verkkokaupan toimittajista Suomessa.

Valitsemalla Valmiskaupan voit varmistua sinulla olevan markkinoiden paras työkalu nettimyyntiin tänään ja tulevaisuudessa.

Valmiskauppa on kotimainen verkkokauppapalvelu, jolle on myönnetty Avainlippu-tunnus Suomalaisesta osaamisesta.Mistä Valmiskauppa sai alkunsa? Lue historiiikki

Mitä kauppiaat ovat sanoneet Valmiskaupasta? Lue kommentteja

 

Valmiskaupan yhteystiedot

Puhelin
09-23163077

Sähköposti
asiakaspalvelu@valmiskauppa.fi

Perinteisen postin osoite:
Uudenmaankatu 1 B 25, 05800 Hyvinkää

Palvelun tuottaa verkkokaupan asiantuntija Suomen Valmispalvelut Oy